tirsdag 28. februar 2017

The Legend of Zelda: Majora’s Mask Anmeldelse


Bilderesultat for majora's mask

The Legend of Zelda: Majora’s Mask er en av spillene i spillserien The Legend of Zelda, som først kom ut i 2000 på Nintendo 64. Det ble laget en remake av spillet i 2015 på Nintendo 3DS. Spillet er om Link, hovedkarakteren, som rir inn i skogen på leting etter en venn, men det ender med at en mystisk skapning, Skull Kid, stjeler både hesten og det magiske instrumentet hans. Link løper etter, men detter ned et hull i et tre, litt Alice in Wonderland-esque. Der finner han ny verden med en ny himmel, og han finner fort ut at Skull Kid, som har fått tak i den onde Majora’s maske, skal få månen til å falle ned om 3 dager. Link må stoppe han og masken, ved hjelp av tidsreiser og å rote med tiden.

Majora’s Mask er kjent som en av de «svarte sauene» i spillserien, da den er annerledes fra de andre spillene. Spillet er godt, og verdenen føles levende med karakterer som har spesifikke tidsperioder de gjør ting. Det er mange sidequests i spillet, og hver sidequests gir Link en ny maske med nye evner, som for eksempel å løpe fortere. Noen spesielle masker gir han også mulighet til å skifte form. Storyen er ikke veldig avansert, mørkere enn vanlige Zelda-spill, men i Zelda spillene er det for det meste gameplay som teller mest. Templene man løser, er ikke de beste i Zelda serien, men her i dette spillet er ikke templene de viktigste. Som sagt er dette spillet en av de «svarte sauene».

Mye mer kunne blitt skrevet om spillet, da det er et godt spill, men da hadde denne anmeldelsen blitt dratt ut for langt. Derimot er ikke dette et spill for alle, om du liker å bruke god tid på ting vil ikke dette fungere her, men man kan gå tilbake i tid uansett. Det er uansett verdt å prøve dette spillet, om du leter etter et godt spill til Nintendo 3DS.

Terningkast: 8/10