tirsdag 14. mars 2017

Informasjonskampanje

I denne oppgaven skulle vi lage en informasjonskampanje mot mobbing. Jeg fant raskt ut en ide, og laget en tabell over hva som skulle skje når. Den neste timen tok jeg opp lyd, og sørget for å ta flere opptak for at de skulle bli bra. Dessverre var det ingen flere Zoom-opptakere igjen når jeg skulle ta opptak, så jeg måtte bruke en tidligere versjon av opptaker.

Jeg har lært ulike ting om hvordan å redigere lyd, som var interessant, da jeg aldri egentlig har jobbet mye med å redigere lyd før. Jeg er en nybegynner, så lyden ble nok ikke den beste. Jeg synes det var lurt å bruke equalizer på det meste, og constant power var min venn. Jeg fikk ikke til å legge lydfilen på bloggen, så den er lagt til i OneNote.




fredag 3. mars 2017

Portrettbilde

Jeg har redigert dette bildet i Photoshop, og har jobbet med lys, farger og skarphet. Jeg har gjort ansiktet og øyne skarpere, gjordt genseren lysere, og jakken mørkere. Jeg har gitt en svak blåfarge på øynene i tillegg. Vi var ute, og ISO'en måtte høyt opp, derfor er bildet litt kornete.

ISO: 6400 | F-stopp: f/18 | Lukker: 1/200 sek